ЕКСКУРЗИИ

Разплащането се осъществява по електронен път с дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro.

lhdhfbocihnpjgli

При избор на този метод за плащане Вие сами конструирате резервацията и управляване процеса на плащане по нея в онлайн резервационния портал на интернет страницата на www.maritravel.com
След като създадете и потвърдите резервацията, и пристъпите към нейното заплащане се отваря платежната страница на БОРИКА. Платежният екран се намира в 3-D Secure среда на БОРИКА, осигуряваща пълна защита на данните, които клиентът въвежда. На този екран клиентът въвежда данните от своята карта – вид на картата, номер, срок на валидност и CVV2/СVС2 код. При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация, при които сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация.

За да можете да използвате Вашата дебитна карта, за online разплащания, е необходимо да активирате тази услуга и да получите Вашият секретен код, който да използвате в онлайн разплащанията си. Активацията може да направите на всеки банкомат (ATM) в мрежата на БОРИКА.

Стъпките, по които може да активирате услугата си и да получите Вашия секретен код са: 
Стъпка 1: Поставете Вашата карта в банкомата. Изберете “Други услуги”.
Стъпка 2: Изберете от менюто на банкомата опцията “Плащане чрез Интернет”.
Стъпка 3. Изберете от менюто на банкомата “Секретен код на БОРИКА”.
Стъпка 4: На екрана на банкомата се появява съобщение за успешно генериране на Вашият секретен код.
На касовата разписка, която ще Ви бъде отпечатана, ще намерите секретният код, който Ви е необходим за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта.

Важно: В нито един момент по време на създаване на резервацията, плащането или след плащането, Търговецът няма достъп до данните от картата на картодържателя.
При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате и задължително запазвате.
В момента на online резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане. 

След успешно заплащане на стойността на създадената резервация, Вие ще получите потвърждение, номер и параметри на Вашата гарантирана резервация.

ВАЖНО!
Моля, при затруднения да резервирате и платите през онлайн резервационния портал на www.maritravel.com, свържете се с нашия екип на телефон 02/9831429 или адресирайте вашите въпроси на e-mail: info@maritravel.com